ICY Control Center

Campsite Management

Grip op het elektriciteitsgebruik op uw camping


Kenmerken

Energiemeteruitlezing per plaats

Deze optie maakt het afrekenen van een verbruiksperiode mogelijk; eventueel gekoppeld aan het reserverings- of boekhoudpakket.

Dit is geschikt voor zowel lang verblijf (vaste gasten) als voor kort verblijf.

Eerlijke fee naar verbruik

Met ICY Campsite Management kunt u de klant laten kiezen hoeveel stroom ze ter beschikking willen hebben. Bijvoorbeeld: 6A, 12A of 16A.

U kunt vervolgens direct draadloos het stroompunt van de campingplaats inschakelen en op die hoeveelheid stroom instellen.

Gebruikt een gast een hoger vermogen dan waar hij voor betaald heeft, dan wordt de gast gewaarschuwd. Het systeem schakelt de stroom op die standplaats namelijk gedurende 1 minuut uit.

Blijft de gast teveel stroom gebruiken dan gaat de stroom, na een door u gekozen aantal waarschuwingen, definitief uit.

Nooit meer overbelasting van het net

Doordat u weet hoeveel stroom er ‘verkocht’ kan worden, voorkomt u dat het elektriciteitsnet op de camping overbelast wordt.

Voorkom misbruik van stroompunten

Om oneigenlijk gebruik van stroom te voorkomen kunt u de stroom op een campingplaats uitschakelen wanneer er geen gasten staan.

ICY Campsite Management werkt volledig draadloos en is dus zeer simpel uit te breiden met bijv. spanningsuitval-, c.v-storings- en vorstalarmering voor de sanitairgebouwen en het automatisch aftappen van waterleidingen bij vorstgevaar. Ook bijv. rookmelding en andere signalerings- en besturingstaken kunnen eenvoudig draadloos gerealiseerd worden. De communicatie gaat via een speciale frequentie, zodat er geen storing optreedt met andere netwerken.

Referenties

Ginsterveld in Burgh-Haamstede

Parkmanager De Graaf is zeer tevreden met de manier waarop het systeem werkt. Bij het boeken van een standplaats kunnen gasten aangeven hoeveel Ampère ze denken nodig te hebben. “In het begin is dat even wennen geweest, met name voor de vaste gasten, maar mensen hebben er wel begrip voor. Het systeem zorgt ervoor dat gasten bewuster omgaan met hun verbruik.“

“Het mooie aan het systeem is dat het zichzelf regelt. Wij krijgen een melding wanneer een gast na 10 waarschuwingen nog steeds teveel stroom verbruikt. De stroom is dan inmiddels al volledig uitgeschakeld op de standplaats en we weten dat de gast naar de receptie zal komen.”

Genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100 2016

Campsite management is genomineerd voor de MKB Innovatie Top 100 2016. Dit is de jaarlijkse innovatie-etalage van de KvK waarin een vakjury inspirerende best practices presenteert. Klik hier voor de website.


Documentatie

Download de brochure als u deze informatie nog eens overzichtelijk op een rijtje wilt hebben.

Download de brochure

Contact

Eenvoudig stroombeheer iets voor uw camping?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze vertegenwoordigers kan u ter plaatse meer vertellen over de mogelijkheden voor uw situatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op


U kunt ons telefonisch bereiken op 088-123 1333.

Eerst nog even kijken naar de andere oplossingen die I.C.Y. B.V. biedt? Ga naar www.icy.nl