Thermostat Assistant

Screenshot Thermostat AssistantScreenshot Thermostat Assistant
Download hier de laatste versie van de "Thermostat Assistant" waarmee u uw thermostaat kunt programmeren.
Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden voor uw thermostaat is het aan te raden dat u de nieuwste versie van Thermostat Assistant gebruikt.

In de nieuwste versie van Thermostat Assistant is de optie toegevoegd waarmee u aan kunt geven na hoeveel dagen de weekklok gedeactiveerd moet worden bij geen beweging.

Als uw thermostaat softwareversie 27 of ouder gebruikt, zal Thermostat Assistant (Windows) 2.0 of hoger een melding geven dat eerst softwareversie C.5 geïnstalleerd moet worden, voordat u uw thermostaat kan programmeren. Dit kan via de knop "Thermostaat verbeteren" in de thermostat assistent.

Let op! Updaten naar C.5 kan alleen vanuit Thermostat Assistant versie 2.3. Gebruikt u versie 2.2 of ouder, update dan eerst uw Thermostat assistant door het bestand hieronder te downloaden en te installeren.

De Thermostat Assistant voor Windows is geschikt voor de 32 bits en 64 bits versies van Windows XP (SP2 en SP3), Vista (incl. SP1), Windows 7 en Windows 8 (desktop mode).

De Thermostat Assistant voor Mac OS X is geschikt voor de versies 10.5 t/m 10.10 (Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion, Mavericks en Yosemite).

nederlands | deutsch
Naar de ICY webshop